Rijschool Zutphen

Kwalitatieve rijlessen

Jongeren uit Zutphen zullen er op een bepaald ogenblik graag voor willen kiezen rijles te volgen. In dat geval zul je uiteraard graag een beroep willen doen op een ervaren rijschool in Zutphen die over goede lesauto’s beschikt. Wel, in dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden onze leerlingen altijd kwalitatieve autorijles aan waardoor ze helemaal klaar zijn om het verkeer ingestuurd te worden!

Rijschool in Zutphen voor rijbewijs met aanhanger

Bij onze rijschool in Zutphen kun je het BE rijbewijs halen. Dit heb je nodig als je wilt rijden met een caravan, aanhanger of trailer die zwaarder is dan 750 kilo. Controleer wel in het kentekenbewijs van jouw auto of je wel een aanhanger mag trekken. Net als bij onze andere rijlessen, letten we goed op de veiligheid. Voor een afspraak kun je ons bellen, wanneer je graag meer informatie over onze rijschool in Zutphen wilt neem dan contact op via het contactformulier.

rijschool zutphen

Uitstekende autorijschool

Bij onze rijschool in Zutphen kiezen we er voor om altijd weer gebruik te maken van de beste lesauto’s op de markt. We doen dit omdat we geloven dat dit, tijdens de autorijles, een absolute meerwaarde kan betekenen voor onze leerlingen. Omwille van deze reden hebben we er dan ook als rijschool voor gekozen om gebruik te maken van de Volkswagen 7 als lesvoertuig. Dit voertuig werd in 2014 uitgeroepen als lesauto van het jaar waardoor we de leerlingen van onze autorijschool altijd van een zo kwalitatief mogelijke opleiding kunnen voorzien. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien je graag rijlessen in Zutphen wenst te volgen ben je bij ons in ieder geval altijd aan het juiste adres!

Vanaf 16,5 jaar beginnen met rijles in Zutphen

Steeds meer jongeren vinden het van cruciaal belang om zo snel mogelijk in het bezit te zijn van hun rijbewijs. Bij onze rijschool in Zutphen bieden we onze jonge bestuurders de mogelijkheid om te leren rijden vanaf een leeftijd van 16,5 jaar volgens het bekende 2todrive principe. Door op deze jonge leeftijd rijles te volgen is het mogelijk om nog voor jouw 18e verjaardag je rijbewijs te behalen. Tot op het ogenblik dat je alleen mag rijden kun je altijd rijden in het gezelschap van een begeleider. Je kunt hiervoor tot vijf verschillende begeleiders aanmelden. Wil je met andere woorden reeds op jonge leeftijd leren autorijden? In dat geval kun je altijd een beroep doen op de mogelijkheden die wij jou als rijschool in Zutphen te bieden hebben!