Ervaring van leerlingen

Wat vinden onze klanten van ons?

We begrijpen dat je graag rijlessen volgt bij een rijschool waar jij je op je gemak voelt. Op deze pagina lees je de ervaringen van mensen die rijles bij ons gevolgd hebben. Zo kun je een beeld vormen van onze rijschool en onze aanpak.

Vertel ons jouw ervaring

118 ervaringen

Laat een bericht achter

 • Wanda, bedankt voor de enorm fijne en gezellige rijlesssn.
  Je bent altijd duidelijk geweest en liet weten op een fijne manier als iets anders of beter moest. Je bent erg flexibel en heb het enorm naar m’n zin gehad.

 • Wanda bedankt voor de gezellige rijlessen! De rijlessen waren erg leerzaam en de uitleg was ook altijd duidelijk. Verder wordt duidelijk aangegeven waar je je nog in moet verbeteren om op examen te mogen. Ook is het inplannen erg flexibel. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd!!

 • Hele fijne en goede rijlessen gehad bij Wanda. Goede, duidelijke uitleg en onder andere daardoor in 1x geslaagd. Flexibel met inplannen en elke les was gezellig. Bedankt!

 • Ik wil Wanda graag bedanken voor de leuke maar vooral leerzame rijlessen. Ze legt alles duidelijk maar op een rustige manier uit hierdoor leer je alles vrij snel! Daarom slaagde ik in 1 keer. Deze rijschool is zeker een aanrader! Wanda super bedankt!

 • Zeer positief kijk ik terug op de rijlessen die ik van Wanda heb gekregen de afgelopen periode. Met aandacht, geduld en gezelligheid heeft ze mij super begeleid in het verkeer! Ze gaf duidelijke uitleg en nam extra tijd voor punten die ik lastiger vond. Verder was het inplannen van de lessen erg flexibel. De rijschool is zeker een aanrader!

 • Ik wil Wanda graag bedanken voor de lessen die ik van haar heb gehad in haar leuke blauwe mini. Wanda legt alles duidelijk uit en is geduldig. Ze is flexibel waardoor ik elke week een plekje had om te rijden. Daarnaast waren de lessen heel gezellig. Zeker vlak voor het examen wilde ik nog een aantal specifieke dingen oefenen, daar nam ze de tijd voor waardoor ik met een vertrouwd gevoel het examen in ging. Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd dankzij de hulp van Wanda. Nogmaals bedankt!

 • hallo. ik heb hier bij deze rijschool veel geleerd en veel tips mee gekregen de rij instructeur Louisa Rood en Auke Hoekstra dank voor de rij lessen en tijd die met jullie door mocht maken en dank voor jullie steun bij de examens. ik wens jullie goeden rijlessen verder. de groeten van Jordy willemsen

 • Wanda heeft zeer veel geduld en legt alles rustig uit. Ook altijd in voor een gezellig gesprek. Veel geleerd in een korte tijd. Zeker een goede rijschool!

 • Dankzij Wanda heb ik een korte periode mijn rijbewijs kunnen halen. Ze legt alles duidelijk uit en zo kreeg ik de kans om mijn fouten goed te verbeteren. Naast de fijne rijlessen ook altijd gezellig gehad! Enorm bedankt!

 • Ontzettend fijne ervaring gekend de afgelopen maanden met rijlessen. De persoonlijke aandacht voor hetgeen wat ik moeilijk vond heeft mij heel erg geholpen om zo mijn rijbewijs te kunnen halen!
  Absoluut aan te raden om hier te gaan rijlessen, onder meer ook doordat Wanda heel flexibel is met het plannen van de rijlessen. Hartelijk dank voor de fijne tijd!

 • Echt een super goeie rijsschool. De lessen waren leerzaam maar ook echt heel gezellig! Ik verheugde me elke week weer op een rijles met Wanda. Echt een aanrader!!!

 • Top rijschool, ik heb heel veel geleerd van Sonja! Naast het leren, ook veel gelachen. Niet te vergeten de goede tips en tricks die ik kreeg van Son! Bedankt voor alles!

 • Ik verheugde me altijd op de rijlessen met Sonja. Het was gezellig in de auto en de rijlessen waren heel erg goed. Sonja heeft me in 29 lessen klaar gemaakt voor het praktijkexamen, wat ik in 1 keer gehaald heb. Dus heel erg bedankt Sonja!

 • Ik had iedere week weer zin in mijn rijlessen met Wanda. Ze vertelde het me als er wat fout ging en wat ik de volgende keer dan anders kon doen, maar ook gaf ze je complimenten. Hierdoor kreeg je de juiste hulp en bouwde je vertrouwen op in het verkeer. De afspraken die we maakte verliepen goed en soepeltjes.

 • Hele goede rijschool! Ik heb erg veel mogen leren van Sonja! Het was altijd gezellig in de auto en dit zorgde ervoor dat ik het nooit erg heb gevonden om te lessen en met een lach van de rijles terug kwam! Ik heb veel tips van Sonja gekregen en dit hielp erg goed! Zelf was ik altijd gestresst tijdens het rijden maar door de goede begeleiding heb ik de rust in het rijden kunnen vinden. Kortom zeker een rijschool om aan te raden! Bedankt voor alles Besterijles!

 • Enorm fijne rijschool met een leuke rijinstructrice Sonja. Het was altijd gezellig in de auto en hierdoor ging ik met plezier naar de rijlessen. Ik ben in één keer geslaagd dus dit zegt ook wel iets over de rijschool! Ik wil deze rijschool aanraden net als ik dat heb gedaan bij mijn vrienden

 • Na 30 lessen heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Naast dat ik rijles in het het begin heel spannend vond, vond ik het vooral ook heel leuk. Dit kwam mede door de gezellige sfeer in de auto. Bedankt Sonja en Marinus voor de rijlessen en hopelijk op naar heel veel veilige kilometers!

 • Ontzettend fijne en leerzame rijlessen gehad van Wanda, met altijd een goede sfeer in de auto! Wanda begeleid met veel rust en begrip waardoor ik uiteindelijk zelf ook met veel rust en zekerheid achter het stuur zit! Ook was het altijd gezellig! Uiteindelijk ben ik ook in 1 keer geslaagd, dus zeker een aanrader!

 • Na een klein half jaartje heb ik mijn rijbewijs gehaald.
  Ik wil Rinus en Sonja bedanken voor de leuke en leerzame lessen.
  En de sfeer in de auto was ook altijd gezellig.
  Deze rijschool is zeker een aanrader.
  Gr Ryan.

 • Besterijles is een top rijschool, er hing altijd een goeie sfeer in de auto waardoor je je comfortabel voelt en veel opsteekt van de lessen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er wordt alle tijd voor je genomen.
  Zeker een aanrader!
  Bedankt Sonja en Marinus

 • Ik heb goede en gezellige rijlessen gehad van Sonya! Ze blijft altijd rustig en duidelijk. Daardoor ben ik geslaagd, bedankt Sonya!

 • Na 3 maandjes (20 lessen) in 1 x geslaagd. Wanda is een sociale en professionele instructrice. Haar rust en kennis maken het prettige lessen en zorgden ervoor dat ik zelfverzekerd achter het stuur kroop. Duidelijke uitleg van verkeers situaties en meedenkend/flexibel betreffende de planning van de lessen. Conclusie: Prima rijschool en zeker aan te raden! Wanda, nogmaals bedankt en tot ziens! Groet Rob

 • Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik heb een hoop geleerd en dankzij Sonja ben ik in 1 keer geslaagd! Het is een Geweldige rijschool.

 • Bedankt voor alle lessen,
  Altijd fijne en goede lessen. Leuke en aardige instructeurs,
  Je word goed begeleid en klaargemaakt voor het examen.
  Gr wesley

 • Geweldige rijschool!
  Binnen een redelijk snelle tijd mijn rijbewijs gehaald door middel van goede lessen van Rinus & Henk.
  Zeker een aanrader!
  Bedankt!

 • Dankzij de lessen van Sonja, Henk en Marinus heb ik in ongeveer een half jaar tijd (met een korte pauze in de zomervakantie) mijn rijbewijs gehaald. In de auto hing altijd een fijne en relaxte sfeer, en zo was het rijden ook: stressen heeft geen zin.
  Als je van een informele leersfeer houdt, dan raad ik deze school zeker aan!
  Bedankt voor alles!

  Lars

 • Heel erg bedankt voor de lessen. Heb het erg naar mijn zin gehad. Ook ik heb uiteindelijk mijn examen weten te halen. Ik wil Rinus bedanken voor de goede lessen. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs weten te halen. Goede rijschool!
  Groeten,
  Lucas

 • Ik heb hele gezellige en fijne rijlessen gehad van Wanda! Haar uitleg is duidelijk, ze blijft altijd rustig en geeft goede tips. Hierdoor ben ik in één keer geslaagd! Bedankt Wanda!

 • Heb nu ongeveer 2 maanden mijn rijbewijs, voor ik bij besterijles kwam had ik 4 jaar daarvoor bij een andere rijschool gelest waar ik geen fijne ervaring aan heb overgehouden. Ik na 4 jaar 1 proefles genomen bij Besterijles, het was een superfijne proefles van Henk. Dankzij Henk, Marinus, Rinie, en Sonja kreeg ik vertrouwen dat ik het kon, en heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

  Superbedankt voor alles
  groetjes Kelly

 • Kwam bij besterijles nadat ik problemen had met mijn oude rijschool. Kreeg een proefles en begon gelijk met lessen. Ik wil graag Rinie en Marinus erg bedanken dat ik met jullie mijn rijbewijs kon halen en leuke lessen kreeg. Top Rijschool !

 • Een goede rijschool met zeer spontane en gezellige instructeurs. Ik heb alle rijlessen erg leuk ervaren en waren zeker leerzaam. Met name dank ik Henk, Marinus en Sonja voor de gezellige lessen!

 • Yes, ook ik heb mijn rijbewijs mogen halen. Voor mij een lange weg, maar dankzij het geduld van vriendelijke instructeurs die in mij bleven geloven en me geduldig bleven aanmoedigen om door te gaan, pakt niemand mij dit meer af!! Joehoe!! Wat ik ook erg positief vind aan Beste Rijles is dat ze je zo snel als mogelijk is naar je doel om te slagen willen helpen en niet onnodig veel lessen aansmeren!! Ik ben dankbaar en tevreden over de tijd die ik bij jullie mocht hebben. Marinus, Rinus, Sonja.. BEDANKT!! ❤

 • Na 3 weken mijn rijbewijs gehaalt door besterijles.
  ik heb veel bijgeleerd danks door marinus. Hij is streng en jaagt je behoorlijk in de stress maar zodra jij het door hebt gaat het rijden beter dan ooit.
  bedankt marinus ik zie je over 1 jaar weer voor mijn BE

 • Over besterijles.nl alleen maar lof! De lessen van Wanda waren altijd een plezier en ik voelde mij eigenlijk direct op mijn gemak. Dankzij deze fantastische rijschool ben ik in keer geslaagd!

 • Bestrijles is zeker een aanrader! Je wordt goed begeleid en er wordt altijd rekening gehouden met de leerling. De instructeurs willen net zo graag als jij dat je gaat slagen en zijn erg betrokken. Ook de lessen worden nuttig besteed, je leert al snel! Ik stapte altijd met plezier de auto in en ben in 1 keer geslaagd!

 • Altijd met heel veel plezier les gehad van Rinus! Hij brengt de lessen op een hele leuke/gezellige en leerzame manier. Voelde me gelijk op m’n gemak en heb ontzettend veel van hem geleerd. Ik zal Besterijles dan ook zonder twijfel aan iedereen aanraden!

 • Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met BesteRijles.nl. De instructeurs Marinus, Henk en Rinus blijven altijd vriendelijk en geduldig tijdens het rijden. Ze geven je zelfvertrouwen om (snel) je rijbewijs te halen en hebben het beste met je voor. Ik zie verder geen negatieve berichtjes hier staan, wat ik me helemaal voor kan stellen, want het is ook gewoon een goede rijschool! Ik zou dan ook iedereen BesteRijles.nl aanraden. Ondanks dat het soms tijdens het rijden in de lessen wat minder ging ben ik toch in 1x geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen en de goede voorbereiding voor op mijn examen!

  Ellen

 • Super lessen gehad bij Henk en Marinus. Je voelt je altijd op je gemak bij deze 2 mannen en ze nemen ook echt de tijd voor je. Ik heb altijd met veel plezier bij hun gereden. vandaag in 1 keer geslaagd! echt een aanrader!

 • Super lessen gehad van Wanda en Marinus, bij Wanda voor mijn B rijbewijs en bij Marinus voor BE. Super leerzame lessen waar ze echt de tijd voor je nemen! Zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!!

 • Ik vond de lessen altijd erg fijn! Er werd veel gesproken over alles wat je maar over een auto kunt zeggen en ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Ik heb me altijd veilig gevoeld, ook al reed ik niet altijd even netjes…
  Heel erg bedankt voor alles!

 • Ondanks dat ik de eerste les een beetje uit de bocht vloog op een rotonde en tegen een betonblok(je) reed, heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Prettige lessen gehad met duidelijke uitleg en vertrouwen, waardoor ik snel vooruit ging.
  Heel erg bedankt voor de fijne lessen!

 • 15 januari mijn zoon Mitchel geslaagd en enkele dage later dinsdag 19 januari zijn tweelingzus Caylee. Beiden hebben ze met veel heel plezier de rijlessen van Rinus gevolgd. Behalve dat ze plezier hebben gehad hebben ze in korte tijd, binnen 30 lessen, hun rijbewijs behaald. Top! Complimenten aan Besterijles.nl en aan de instructeur Rinus.
  Groeten Fred (een zeer tevreden vader)

 • Hele fijne lessen gehad. Alles werd mij super duidelijk uitgelegd waardoor ik met veel zelfvertrouwen achter het stuur zat tijden de lessen. Als ik iets niet begreep legde de instructeur mij dat heel goed en vriendelijk uit. Aan het einde van elke les had ik weer een goed gevoel omdat ik merkte dat ik na elke les weer wat nieuws had geleerd.
  Na 30 prettige lessen heb ik mijn rijbewijs makkelijk in 1x gehaald! Besterijles.nl bedankt!

  Roberto

 • ik heb een zeer leuke en prettige ervaring met deze rijschool gehad.
  ik ben voor mijn rij examen geslaagd… en dat heb ik grotendeels te danken aan een zeer prettige rustige en gemoedelijke manier van uitleggen, en een zeer duidelijke instructeur rinus, marinus, en henk, hartelijk bedankt !

 • Altijd leuke en leerzame lessen gehad.
  De mannen van Besterijles stellen je op je gemak, besteden veel moeite en aandacht aan de lessen en zijn vooral lekker gezellig.
  Met veel plezier heb hier gelest.
  In 1x geslaagd!
  Ontzettend bedankt!!

  Groetjes,

  Sharona

 • Na 20 lessen, een positief resultaat na de tussentijdse toets én mijn rijbewijs in 1 keer gehaald te hebben kan ik toch wel zeggen dat ik echt 3 top instructeurs heb gehad! Ik ga de gezelligheid ontzettend missen bij Marinus, Rinus en Henk. Bedankt voor alles, ik zal jullie zeker bij iedereen aanraden! STephanie

 • Top rijschool. Persoonlijke begeleiding in goede sfeer. Ondanks mijn zeer moeilijke start steeds de tijd genomen voor mijn ontwikkeling met als resultaat : GESLAAGD. Rinus en Marinus: bedankt voor de steun en het blijven geloven!

 • Super bedankt voor alle leerzame en fijne lessen Marinus en Rinus. Zij leren jou zelfstandig en goed auto te rijden op je eigen tempo en manier.
  Ik had niet het vertrouwen in mezelf om in een keer te slagen, maar julllie wel. En raad eens…. in EEN keer geslaaagd!!

  Heel erg bedankt, deze rijschool is echt een aanrader!
  Kyona

 • Dankjewel Besterijles voor het halen van mijn rijbewijs! Wanda Berkhout is een hele fijne rijinstructrice! Rustig, geduldig en kan heel goed uitleggen. Daarnaast is het altijd gezellig in de auto en kan een grapje er makkelijk vanaf! Zeker een aanrader! Nogmaals dankjewel!
  Mannes

 • Vandaag mijn rijbewijs in een keer gehaald dankzij besterijles.nl
  Fijne en deskundige rijinstructeurs waar je met plezier rijles van krijgt.
  Het is echt een aanrader! Ze nemen de tijd voor je, zijn duidelijk met uitleg en ik heb op een leuke en gezellige manier mijn rijbewijs gehaald.
  Bedankt voor alles!

  Groetjes,
  Stephanie

 • Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij de goede en gezellige lessen van Marinus en Henk ben ik in één keer geslaagd. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan, omdat ze altijd een duidelijke uitleg geven en de tijd nemen om het nog een keer uit te leggen als je iets niet begrijpt. Daarbij heb ik ook met veel plezier gereden bij deze rijschool. Heel erg bedankt voor alles Marinus en Henk!

  Nadeche

 • Gisteren geslaagd voor mijn Rijbewijs B.
  Zowel duidelijke als gezellige lessen mogen volgen bij zowel Marinus, als Rinus, als bij Henk. De 3 heren hebben er samen voor gezorgd dat ik in 1 keer heb mogen slagen.

  Marinus, Rinus, Henk…. Jullie waren geweldig! En bedankt voor alles.

  Sander

 • Vandaag geslaagd voor m’n B rijbewijs! Dankzij alle goede lessen van Wanda heb ik hem gewoon ik 1x gehaald. Rustig, gecontroleerd en veilig leren rijden, dan ben je bij deze rijschool op de goede plek! Er is veel mogelijk en er wordt van alles geprobeerd om het zo makkelijk mogelijk in je eigen schema te laten passen. Er wordt pas een examen ingepland als je er zelf klaar voor bent, waardoor je in alle rust je eigen tempo kan bepalen. Helemaal top, bedankt Wanda

 • Ook ik heb mede dankzij Marinus in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ik ben van rijschool gewisseld en kwam bij Marinus terecht. Ik heb het super gezellig gehad en heb tijdens de lessen ook veel geleerd!! Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan!
  Dank jullie voor jullie snelle reactie en tijd!

  Groet,
  David Evers

 • Heb in 6 uurtjes mijn E rijbewijs gehaalt.
  Met de goeie hulp van Marinus, hij gaf mij vertrouwen dat ik het kon.
  Heb je je b rijbewijs gehaalt en wil je je E rijbewijs ook halen besterijles kan je helpen een echte aanrader.
  Groetjes mandy

 • Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen! Het was echt heel fijn om Wanda als rijinstructrice te hebben, ze legt altijd alles duidelijk uit, is flexibel met het inplannen van de rijlessen en het is altijd leuk en gezellig om bij haar in de auto te zitten. Topmens!
  Hidde

 • Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald, mijn rijlessen waren altijd gezellig en zeer leerzaam dankzij Wanda. Wanda had er vertrouwen in dat het zou lukken, en het is in 1x gelukt! Bedankt Wanda!

  Marinka Spijkerman

 • Na een pakket van 30 uur rijles heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Dankzij Marinus en zijn geduld/rust heb ik mijn onzekerheden overwonnen en rij ik nu heel relaxed 🙂
  Super-bedankt! Oja, tip.. Begin gelijk met het leren van je theorie!
  Lisa

 • Ik heb in het halve jaar dat ik bij Rinie heb gereden super veel plezier gehad en ben iedere les weer iets opgeschoten! Het is op meestal lol maar als het nodig is wordt er met harde hand gewerkt. En dat heeft geleid tot een rijbewijs bij de eerste poging!
  Absoluut een aanrader ?
  Luuc Evers

 • Heel erg bedankt voor het geduld en de fijne rijlessen. ik ben erg blij dat ik bij jullie heb kunnen rijden, altijd met veel plezier en het was erg gezellig en fijn om naast Wanda te zitten. deze rijschool is zeker een aanrader!!!! bedankt Wanda

 • Beide rij instructeurs die ik heb gehad waren erg fijn om les van te krijgen, allebei ex millitairen. Ze laten je vanaf je eerste les al volledig zelf rijden en hebben veel geduld met je. Er is ook altijd een prettige sfeer tijdens het rijden en je betaalt zeker niet meer dan nodig is. Ze zijn aan te raden! Jay

 • Top rijschool! Wanda heeft mij, met al haar geduld en expertise de juiste handvaten gegeven om mijn rijbewijs te halen. Door de prettige sfeer tijdens de lessen heb ik met plezier naar mijn rijbewijs toegewerkt 🙂 Bedankt Wanda..

  Toettoet!!

 • Ik heb alweer een maandje geleden mijn rijbewijs gehaald. Dit alles te danken aan de goede en gezellige lessen van rinus en rini. Binnen 8 maanden mijn rijbewijs gehaald. Door de relaxte sfeer die er iedere les was voelde ik mij altijd op mijn gemak. Als ik ooit mijn aanhanger rijbewijs wil halen zal ik zeker weer lessen zal nemen hier. Zeker een aanrader, Debby

 • Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Wanda!! mede door haar geduld en haar positiviteit is het mij gelukt. Ze blijft bij alles rustig! dat gaf mij maar ik denk iedereen ook rust en vertrouwen. Wanda is ook ontzettend vriendelijk en altijd wel in voor een praatje wat het erg gezellig maakt altijd. Het is ook fijn dat ze snel en makkelijk bereikbaar is. Ik zou Wanda zeker aanraden bij mensen die nog moeten beginnen, ze is erg rustig en vriendelijk en legt heel duidelijk uit wat ze wil.

 • Door de fijne lessen van Wanda heb ik vorige week mijn rijbewijs aan kunnen vragen! Wanda legde alles duidelijk uit en nam de tijd als er iets was wat ik nog moeilijk vond of niet helemaal snapte. Daarnaast hebben de lessen ook een hele goede prijs. Ik zou Besterijles.nl dan ook zeker aanraden aan anderen die nog opzoek zijn naar een fijne en goede rijschool! Bedankt Wanda!

 • Ik heb vanaf september tot aan februari 18 lessen van een uur gevolgd bij Wanda. Wanda is super geduldig, positief en vakkundig. Door de duidelijke instructies wist ik wat er van mij verlangd werd, ze kan erg goed uitleggen. Wanda werd nooit boos of geïrriteerd, ze gaf me alle tijd om te oefenen. Door Wanda heb ik in weinig lessen mijn rijbewijs gehaald, doordat ze me altijd vertrouwen gaf en zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto. Wanda kan erg goed omgaan met situaties waarin het niet gaat zoals zij zou zien, dan wuift, en vooral lacht, ze het weg. Ik denk dat iedereen opzoek is naar een rijschool waarbij de rijinstructeur niet het klassieke beeld bevestigd van een chagrijnig persoon die snel geïrriteerd is, maar een positief en geduldig ingesteld persoon die veel plezier heeft in haar werk. Voor mij heeft deze rijschool, alle andere rijscholen in Zutphen overklast. Wanda is het tegenovergestelde van commercieel ingesteld. Wanda kiest voor zo’n best mogelijke opleiding in zo weinig mogelijk lessen, en dat voor een super goede prijs. Wat wil je nog meer? Tjeerd

 • Super fijn les gehad met Wanda! In het begin was ik erg zenuwachtig achter het stuur, dit heeft ze snel eruit gekregen. Wanda legt fijn uit, precies totdat jij het snapt. Ik zou Besterijles aan iedereen aanraden! Bedankt voor de leuke tijd, dankzij jou in een keer mijn rijbewijs gehaald! Groetjes Bianca

 • Heb leuke maar vooral leerzame lessen gehad bij Wanda, ik wou mijn rijbewijs snel halen en ze heeft me goed klaargestoomd voor het examen. Daardoor heb ik mijn rijbewijs kunnen halen in Nog geen 2 maanden. Ze geeft geduldig les en kan haar aan iedereen aanraden. Ik hoop dat ik je nog eens voorrang mag verlenen ☺

  Hopelijk tot snel nog een keer voor het aanhanger rijbewijs

  Groetjes ,

  Siets

 • Bedankt Rinus en Marinus voor de leerzame lessen. Ik ben ook binnen 10 maanden de eerste keer geslaagd voor mijn examen 🙂 Dit was zonder jullie nooit gelukt! Super!!!! Groetjes Jet

 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Je merkt dat Rinus en Marinus echt van hun werk houden, hierdoor brengen ze hun kennis erg goed op je over. Ze hebben echt het beste met je voor. Bedankt Marinus en Rinus!

 • Top instructeurs in een keer geslaagd! Zeker een aanrader ik wil jullie bedanken voor alles groetjes Gianni Kalteren !

 • Nog geen uur geleden heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Ik heb in totaal 20 lessen gehad en deze werden erg goed benut. Ik was goed voorbereid op het examen en ging er zelfverzekerd tegenaan. Mijn rijinstructrice was Wanda, zij heeft mij op een ontzettend vriendelijke en geduldige manier leren autorijden. De sfeer tijdens de rijlessen was altijd goed. Door Wanda heb ik alles in een vlot tempo geleerd en daarvoor wil ik je heel erg bedanken! Succes met Besterijles.nl, voor mij was het ook echt de beste! Groetjes Wesley

 • Binnen 10 maanden al mijn rijbewijs gehaald bij Besterijles.nl. Na gezellige, maar vooral leerzame uren, mijn examen gehaald in één keer! Mede door de perfecte voorbereiding van Marinus en Rinus. Het is erg fijn dat er afgewisseld kan worden tussen verschillende instructeuren, zo dat je vaak een second opinion krijgt. De voorbereiding theorie-examen was ook goed verzorgd. Mede door het gratis account van Volkswagen heb ik mijn theorie al snel kunnen halen. De vele tips en adviezen van Rinus en Marinus hebben mij erg goed voorbereid op het praktijkexamen, met resultaat! Ik wil jullie allebei bedanken voor leerzame lessen! Ik zou het ieder ander aanraden. Groetjes, Brent

 • Marinus en Rinus, bedankt voor alle lessen die ik bij jullie heb gevolgd, Ze waren allen leuk en natuurlijk leerzaam. Ik heb het rijbewijs helaas niet in 1 keer kunnen halen, maar ik had het geluk ook niet aan mijn zijde helaas. veel succes in de toekomst! Groetjes, Davy Penraat

 • In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen !

  Beste Marinus en Rinus,

  Ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Vanaf de aller eerste les had ik het vertrouwen om mijn rijbewijs in een korte tijd te behalen ( 7 weken). Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Mijn vaste instructeur was Marinus en heb een paar lessen bij Rinus gehad. Marinus is een zeer geduldige instructeur, neemt de tijd om iets uit te leggen en ondersteunt het waar nodig met een tekening. Hij is ook een sociale en betrokken persoon, waardoor je op je gemak voelt. Er hing altijd een prettige sfeer, er is altijd een goede service geweest. Als ik het even niet meer zag zitten, praatte hij mij positief toe. Zodat je weer lekker in je vel zit. Hij is kritisch wanneer nodig en leert je goed zelfstandig de auto besturen. Hierdoor heb je een zeer goede voorbereiding om veilig en vertrouwd het examen af te leggen en uiteindelijk zelfstandig de weg op te gaan !!

  Wil jij ook snel en goed je rijbewijs halen ? meldt je direct aan voor een gratis proefles! Nogmaals bedankt !

 • Vandaag heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Met dank aan de leerzame en gezellige lessen bij Besterijles. Ik vond dat de lessen goed benut werden en dat je op je eigen tempo het autorijden goed onder de knie kon krijgen. Wanda, de rijinstructrice, was altijd erg geduldig. Er zijn veel mogelijkheden en met Wanda is alles bespreekbaar. Ik vond het super leuk en ik heb alles vlot geleerd, dankzij de goede lessen van Wanda. Heel erg bedankt! Ik zal de gezellige sfeer tijdens de rijlessen zeker missen! Al met al: Besterijles is echt een aanrader!

 • Dankzij besterijles heb ik mijn rijbewijs gehaald. Super duidelijke uitleg en stomen je goed klaar voor het examen. Ze smeren je geen.extra lessen aan als dat niet nodig is. Hele vriendelijke mensen! In 1 woord super rijschool!

 • Afgelopen maandag heb ook ik mijn rijbewijs behaald! Na goeie uitleg, advies, tips en dergelijken heb ik veel geleerd en me goed voor kunnen bereiden voor het examen. Ook de afwisseling tussen de instructeurs; Marinus, Rinus en Wanda heb ik ook zo vanuit drie verschillende ooghoeken de verschillende vaardigheden geleerd. Ook de voorbereiding op het examen en de hulp bij het theorie-examen was uitstekend. Ook met het gratis account voor de online Volkswagen theorie heb ik de theorie voor rijbewijs B goed kunnen leren. De handige examens die op deze site beschikbaar waren waren ook erg nuttig. Nu maar mijn slipcursus plannen! Bedankt voor alles, Rinus, Marinus en Wanda! Met vriendelijke groet, Delano

 • Hallo mijn naam is Rick. ik wil even met jullie delen Hoe ik het lessen bij Rijschool de beste rij les heb ervaren. jullie moeten weten dat ik vijftig jaar oud ben, en zit al dertig jaar achter het stuur zit. En daarmee heb ik het mijzelf niet makkelijker gemaakt, maar hooguit iets goedkoper. want ik hoefde niet echt te leren om de auto onder controle te krijgen. Ik heb echter nooit eerder autorijlessen gehad, dus moest ik verder wel alles leren wat er te leren viel. ik kan en moet zeggen dat ik Marinus en Rinus zeer dankbaar ben, voor de manierwaarop zij mij alles hebben bijgebracht wat ze wisten. Als ik iets niet op de correcte manier deed lieten ze mij het steeds weer doen, zelfs de kleinste foutjes werden opgemerkt hahaha ze zijn echt goed. En de meeste van mijn mijn vrienden geloofden er niet in, ze zeiden jij rijdt al veels te lang en hebt een eigen rijstijl. En ik moet eerlijk zijn dat baarde mij ook wel zorgen, en toen ik met lessen begon maakte ik me al druk over het examen en was gewoon nerveus. maar naarmate de lessen vorderde, merkte ik dat ik rustiger ging rijden en meer zelfvertrouwen kreeg. Hun wisten wat mij zwakke punten waren en gingen faar ook constant op zitten. Het is net leren voor een toets ook al snap je het niet, als je het maar vaak genoeg doet dan weet je het gewoon ook al snap je het nog steeds niet. Voor het examen wilde ik dat Marinus mee reed achterin, maar op de bewuste dag was ik zo zeker van mijn zaak en voelde me helemaal niet gestrest, wat dus maakte dat ik zei ik ga wel alleen ik had er zo’n goed gevoel over, en reed ontspannen en zo goed als foutloos. en dat binnen een tijdsbestek van 10 lessen. als jij het vermogen hebt om dingen makkelijk op te pakken en te leren, dan zijn Marinus en Rinus wel in staat om je dat ook in no time aan te leren. Als ik was gezakt dan had ik dat volledig aan mezelf te danken gehad. hun leren je wat je moet weten en jij moet het omzetten in een roze papiertje

 • In één keer geslaagd voor zowel de theorie als de praktijk; ik ben dan ook erg te spreken over de rijlessen die ik gehad heb bij Wanda. Ze neemt de tijd voor je en legt alles net zo vaak uit tot het duidelijk voor je is en tot het je lukt. Erg bedankt Wanda en veel succes met Besterijles!

 • Vandaag in 1x geslaagd voor mijn examen! Dankzij de fijne, leerzame maar ook gezellige lessen bij Marinus, en een aantal keer bij Rinus. Ik raad iedereen aan om bij Besterijles.nl te gaan lessen, top! Bedankt voor alles. Groetjes Nynke

 • De rijlessen van rinus en rinnie waren super. Altijd duidelijk en rustig. Ik heb mijn rijbewijs gehaald en kan rondrijden dankzij deze rijschool. Heel erg bedankt! Ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Gr, Bart

 • Ik wil Wanda ontzettend bedanken voor de rijlessen die ze me heeft gegeven! Het was altijd gezellig in de auto, ik voelde me op m’n gemak, en toch was het serieus. Ik ben hartstikke blij met mijn rijbewijs en kan nu ook lekker rijden. Ik zou Beste Rijles absoluut aanraden! Groetjes Danique

 • Ik heb hier met veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Naast een goede uitleg was het zeker ook heel gezellig in de auto en ik moest er in het begin wel aan wennen dat ik alleen in de auto zat.

 • Bij deze wil ik Rinus en Rinus Enorm bedanken! Hele fijne rijschool, duidelijke en gedegen uitleg en lessen!

  Dus zoek je een rijschool kijk Niet langer rond en bel!!!

  In 1 woord top!!!

 • Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ik wil Wanda heel erg bedanken voor de afgelopen twee maanden dat ze mijn rijinstructeur was, ze was altijd vriendelijk, geduldig en professioneel tijdens de lessen. Goede service voor een goede prijs. Ik raad Besterijles.nl is zeker aan als rijschool!

 • Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankzij de fijne en leerzame lessen van Marinus. Ik zal deze rijschool zeker aanraden. Bedankt voor alles!

 • Gelukkig in een keer geslaagd! Ik wil Marinus bedanken voor de leuke en leerzame lessen. Deze rijschool vind ik zeker een aanrader! Groetjes Lisa

 • Marinus,

  Het was erg fijn om met jou te rijden, Het was leerzaam maar toch ook leuk. Ik heb nu in 1x mijn rijbewijs kunnen halen, dankzij de goede lessen.

  Bedankt,

  Jelko Roelofs

 • Gister mijn rijbewijs kunnen ophalen met alle dank aan Marinus. Ik heb hele fijne lessen gehad en heel erg veel geleerd. ik ben super blij dat ik nu lekker kan rijden. Heel erg bedankt Marinus, je bent top!

  Groetjes, Richelle

 • Gister ben ik in 1 x keer geslaagd voor mijn rijbewijs, wat een feest! Ik heb examen gedaan in Zutphen met een faalangstexaminator. Zonder hulp van Wanda had ik dit niet voor elkaar gekregen. Ze heeft mij hele fijne lessen gegeven en tot het eind heb ik nog van alles geleerd. Ik hoop dat er meer mensen via haar zullen slagen! Heel erg bedankt! Ilse

 • Wanda super bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Door jou vertrouwen heb ik mij theorie en praktijk examen in 1x gehaalt. Was heel veel lachen in de auto maar ook heel serieus gereden. Soms was ik niet even makkerlijk maar je kreeg me er door heen dat ik het toch deed. Wil je snel en goed je rijbewijs ga dan naar besterijles. Wanda bedankt! Mandy

 • Echt een goede rijschool! Zeker in vergelijking met andere mensen bij andere rijscholen, vond ik deze rijschool echt super fijn. Vanaf de eerste les mocht ik al zoveel mogelijk zelf doen en dit heeft mij erg geholpen. Dankjewel Wanda! Groeten Noor

 • Hartstikke goed rijschool! In 1 keer geslaagd dankzij de goede voorbereiding op het examen. Hele fijne rijschool, want ze is heel flexibel met de tijden, als ze iets later komt meld ze het ruim op tijd. Ook vond ik het heel fijn dat je meerdere keren per week kon lessen. Deze rijschool is zeker een aanrader.Dion

 • echt een toprijschool! in een keer geslaagd dankzij zeer leuke en leerzame lessen dankzij Marinus Viset!!! bedankt en zeker een aanrader!!!!!!!

 • Wanda Berkhout heeft me perfect voorbereid op het examen, dankzij haar ben ik ondanks de zenuwen in één keer geslaagd. De rijlessen waren altijd relax en vanaf de les 1 lag de nadruk op het zelf doen en leren. Tijdens de lessen hebben we vaak routes gereden die veel meer vaardigheid vroegen dan tijdens het praktijkexamen gevraagd wordt. Zo zijn we o.a. naar Arnhem en Apeldoorn gereden! Wanda is erg betrokken en flexibel, het laatste is erg handig met een druk rooster. Een aanrader voor iedereen die snel maar goed wil afrijden.Tamara

 • GESLAAGD !!!!!!!!

  na een negatieve ervaring bij een andere rijschool, ben ik naar Besterijles.nl gegaan. ik kreeg Marinus, en dankzij Marinus kan ik nu rond tuffen met me roze pasje. de rust en de leer methode hebben bij mij heel veel effect gehad, Marinus heeft me tijdens me examen en de lessen op me gemak gesteld. als ik iets niet wist dan leg hij dat uit , en ook de uitleg door middel van een boek vond ik zeer prettig.

  Marinus bedankt dat je me zo goed op weg hebt geholpen naar me rijbewijs

  Groetjes Jessica

 • Heel erg goed rij-instructeur , hij heeft ook zijn hart erin gestoken bij de rijlessen. Ik heb ook rijlessen bij andere rijschool gehad; maar bij deze School is echt de beste: Jij krijgt gratis Theorie daarbij , en opwindende , heldere , duidelijke instructie bij iedere les in de auto. Zo dus, heb ik na twintig lessen al het examen in de praktijk behaald. Hartstikke goed, toch? Heel veel danken Marinus Viset. Nog veel succes en vreugde toewensen.

  De Groeten van TAM.

 • Een leuke en leerzame tijd achter de rug! Dankzij Wanda Berkhout heb ik mijn rijbewijs toch kunnen behalen na twee keer. Bedankt voor alles!

 • Top rijschool! ik ook in 1 keer geslaagd! door de goede begeleiding van Marinus Viset zorgde ik ervoor dat de examinator geen twijfel had over mij, bij het afrijden. zeker een aanrader, heb hem mijn beste vrienden ook aangeraden

 • Na een slechte ervaring met een andere rijschool toch maar de stap gezet om verder te gaan bij BesteRijles. Tuurlijk was het in het begin erg spannend (ik had al dik een half jaar niet meer gereden). Maar langzaam aan kwam er vooruitgang in. Ik wil instructeur Marinus enorm bedanken. Zonder jou leerzame lessen, goede begleiding, tips, hulp, geduld en hoe je mij altijd op me gemak hebt kunnen stellen had, weet ik zeker dat ik nu niet in mijn Twingo’tje rond had kunnen rijden. (Ik mis die fijne Golf wel hoor!).

  Bedankt voor alles!