Rijles

Onze rijles, de snelste weg naar uw rijbewijs

De weg naar het behalen van jouw rijbewijs is vaak erg lang en verloopt niet altijd van een even leien dakje, in tegendeel. Daarom is het dan ook altijd van groot belang om een beroep te kunnen doen op hoge kwaliteit rijlessen. Wij van rijschool Besterijles.nl bieden onze leerlingen hoge kwaliteit lessen aan die gegeven worden door zeer ervaren instructeurs. Zij beschikken als geen ander over een uitstekend inzicht in het verkeer en hebben het reactievermogen om in te grijpen wanneer nodig. Wil je ook jouw rijbewijs op efficiënte wijze kunnen behalen? Dan is het volgen van onze rijles ongetwijfeld een aanrader!

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Het volgen van rijles bij rijschool Besterijles.nl kan reeds vanaf de leeftijd van 16,5 jaar. Wanneer je er voor kiest om de zogenaamde 2todrive formule te volgen, dan dien je wel rekening te houden met verschillende factoren:

  • Je dient over minimaal één begeleider te beschikken die je na het behalen van je examen  mag begeleiden
  • Een begeleider dient minimaal 27 jaar oud te zijn, in het bezit te zijn van een rijbewijs B en mag niet strafrechtelijk veroordeeld zijn in de voorbije 4 jaar

rijles

Het volgen van rijlessen op deze jonge leeftijd kan zeer interessant zijn, in het bijzonder omdat je dan reeds vroeg de nodige ervaring in het verkeer kunt opdoen, maar ook omdat je direct vanaf je 18e kunt beginnen met het opbouwen van schadevrije jaren in je autoverzekering.

Hoeveel rijlessen moet ik volgen?

Bij het bepalen van het aantal lessen is het natuurlijk moeilijk in te schatten hoeveel uren rijles je daadwerkelijk nodig zult hebben. Dat is geen probleem. Wij van rijschool Besterijles.nl bieden onze leerlingen  de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende pakketten met rijlessen. Daarnaast is het altijd een mogelijkheid om extra lessen bij te vragen wanneer je dat nodig acht. Op deze manier hoef je nooit teveel te betalen voor jouw rijles en heb je wel voldoende aantal uren gevolgd die nodig zijn om een optimale rijervaring te garanderen.

Aanhanger rijbewijs

Besterijles.nl biedt ook het rijles aan voor het aanhanger rijbewijs. Dit heb je nodig om met een zware aanhanger, caravan of boottrailer te mogen rijden. Veiligheid staat voorop, vooral wanneer je nog iets achter de auto hebt hangen. Veel mensen vinden het vervelend om met een grote caravan of aanhanger te rijden. In onze lessen houden we hier rekening mee en zullen jou hierin begeleiden.