E achter B rijbewijs (aanhanger)

BE Rijbewijs

Je kunt bij Besterijles.nl ook het BE, ook wel aanhanger-rijbewijs halen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via het contactformulier, of bel ons voor een afspraak.

Waarom dit rijbewijs?

Voor het rijden met een zware aanhangwagen zoals een caravan, paardentrailer of boottrailer kan het zijn dat je  E achter B rijbewijs nodig hebt. Met dit rijbewijs mag je met een oplegger of aanhanger tot 3500 kilo rijden. Houdt wel in de gaten hoeveel de auto de oplegger of aanhanger mag trekken, dat staat op het kentekenbewijs.

Tarieven

Losse rijles (60 min) € 48.00
CBR Examen € 245.00
Compleet Pakket:
6 Rijlessen en examen
€ 495.00

Werkwijze

Onze rijlessen zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Jouw opleiden tot een veilige weggebruiker is het doel van onze vakkundige instructeurs. We geven onze rijlessen in de omgeving van Arnhem en Zutphen. Tijdens de lessen maken we gebruik van een stappenplan zodat je zelf de vooruitgang kunt zien.

Mogelijkheden

Naast het E achter B rijbewijs kun je bij ons ook terecht voor het B rijbewijs. Voor meer informatie over onze diensten kan je altijd contact opnemen via het contactformulier. Mocht je een afspraak willen maken mag je ons natuurlijk ook bellen dit kan op 012574956.